Mitä tämä nyt sitten on?  Onko raskaus rangaistus ruumiille? Vietin koko eilisen illan sohvalla makoillen kun olo ei ollut mikään paras mahdollinen. Vähän kuumeinen olo. Menin myös harvinaisen aikaisin, jo yhdentoista aikaan nukkumaan kun pohdin että jos se helpottaisi oloa. Yö meni pääosin hyvin kun sain unen päästä kiinni, mutta aamuyöllä heräsin viideltä siihen että se paha olo oli vaihtunut megamega pahaksi oloksi. Jos liikutin itseäni sentinkin verran niin se iski vielä pahemmin. Mahaankin sattui ja tämä puolestaan aiheutti suurta huolta.

 

Aamulla kun heräsin niin oli niin paha olo että tärisin/ vapisin. Nyt vaan sitten pohdin että onko tämä Norovirusta jota on liikkeellä, raskaudesta johtuvaa vai vielä jotain eksoottisempaa... Oli ihan pakko lähteä liikkeelle ja kyllä sentään tuli  inahduksen parempi olo, mut edelleenkin vapisuttaa välillä. Lihaksissa on kuumeinen olo ja selkä särkee niinkuin kuumeessa. Todella ikävä tunne. Se pelottaa vähän että viimeksi olin viikon sairaana kuumeessa kun olin raskaana ja se raskaus ei ihan hirveän pitkälle kantanut.

 

 

FB:ssä taas yksi tuttu ihminen mainosti hyvää rakenneultraa ja riemuitsi raskaudestaan. Tällä kertaa ei harmittanut. Oli oikeastaan aika samantekevää. En voi mitenkään sanoa että hirveän positiivisia ajatuksia herättää, ei ne lapset yleisesti ole sen ihanammiksi mun mielessä muuttuneet vaikka ehkä nyt omaa olisi pukkaamassa. Mutta tällä kertaa tieto ei aiheuttanut tuskaa tai murhetta itselle, mikä on oikein kiva.