Kaverini luona juhlissa eteen tuli ystävä joka selkeästikin oli pitkällä raskaana. En ollut tiennyt aikaisemmin asiaa ja nyt tämä oli niin selkeä ettei ollut pelkoa että olisi tullut todettua hieman lisäkiloja hankkineelle ihmiselle perheenlisäyskuvioista. Mutta vaikka asia oli selkeä ilman epäilystä ei minun kiinnostanut pätkääkään kysyä eikä onnitella tulokkaasta. Ensimmäinen ajatus oli että "tuokin". Ja vielä ihminen jonka en mitenkään tiedä hirveästi hinkuneen lapsia. Jälkeenpäin kuulin hänen keskustelevan jonkun toisen kanssa joka kysyi laskettua aikaa. Kun kuulin ajan en voinut ajatella muuta kuin että jos meillä olisi tärpännyt heti alusta niin voisin olla pidemmällä kuin hän nyt...

Samaisissa juhlissa, jotka siis olivat kaverin lapsen synttärit ja kun jonkun piti saada johonkin kyytiä, niin kohtalaisen vieras ihminen totesi heti että minä olen ajokunnossa että olen ollut koko ajan vesilinjalla. Kiva huomata olevansa seurannan kohteena... Ja meninkin vielä valitsemaan päälleni olkaimettoman paidan joka kieltämättä saa mahani näyttämään inahduksen isommalta. Ei niin että olisin mitenkään hoikka, mahaa löytyy muutenkin, mutta taitaa tämä paita olla sellainen joka vielä jotenkin korostaa keskivartaloa. Yleensä kun jopa koen että osaan jotenkin korostaa oikeita kohtia vartalossani jolloin ne kohdat jotka eivät ole mallimitoissa eivät niin haittaa niin tällä kertaa tuo asu ei kaupan peilissä näköjään kertonut ihan koko totuutta. Tai sitten vain halusin itse niin kovasti näyttää teiniltä :)

Eräs tuttuni joka myös suunnittelee perheenlisäystä, mutta ei ole vielä päässyt yrityksen makuun totesi että hän mielellään käyttää jo nyt muodissa olevia paitoja jotta sitten pystyy mahdollisen raskauden eteen tullessa vähän helpommin peittelemään sitä. Muutenhan tuon tikkulaihan ystäväni ensimmäinen ei-mahaa-nuoleva paita antaa salamana tiedon raskaudesta. Mutta onko pullukalla samaa oikeutta? Löysät paidat eivät mitenkään imartele minua toisin kuin hoikkaa ystävääni jota todennäköisesti vaikka perunasäkkikin pukisi. Toisaalta ehkä tämän vatsakerroksen alta ei ihan sekunnissa se raskauskaan alkaisi näkymään.

Mutta voisitteko siis jättää kaikenmaailman toisten vaatteiden ja juomisen kyttäämisen vähemmälle. Multa menee hermo.