Huono olo vainoaa. Miten tämän olon kanssa oikein pystyy huomenna menemään töihin? Ei kivaa. Ruokaa en pysty kuvittelemaankaan, olen elänyt pari päivää pelkällä puurolla ja poden huonoa omaatuntoa kun en ehkä saa kaikkia tarvittavia ravinteita. Niinpä olen vetänyt sitten vitamiinipillereitä päivittäin. Ja syötyäni niitä nyt viikon verran kuulin että raskaana ollessa ei saisi saada liikaa A-vitamiinia ja vitamiinivalmisteissa ei saisi olla lisänä kyseistä vitamiinia. No jo on. Nyt on sekä huono olo että huono omatunto *2. 

 

Pohdin eilen jos huono olo olisikin uudentyyppistä närästystä ja kävin apteekista ostamassa rennieitä. Minulla on refluksitauti ja kotona olisi oikeita, reseptillisiä närästyslääkkeitä, mutta niissä lukee että ei raskaana oleville joten en ole niitä uskaltanut vuoteen syödä. Minusta tuntuu että vatsani nauraa näille rennieille. Ainakaan ne eivät millään lailla auttaneet oloani.

 

Nyt on suuri huoli kun en tiedä että pitäisikö minun olla tyytyväinen siitä että tämä on raskauspahoinvointia vai huolissani siitä että mitä ihmettä tämä on. Jatkuva kuvotus joka ei parane oikein millään ja kaikki ruoka tuntuu aika ikävältä.