Kirjoitustahtoa on ollut vaikka kuinka paljon, mutta valitettavasti tämä alustan epäluotettavuus ei kovasti ole kannustanut kirjoittamaan - vähän jopa olen pohtinut että uskaltaako tähän luottaa päiväkirjana. Noh, tänne sitä on tullut vuodattettua jo aika tavalla kaikenlaisia ajatuksia, niin pitäydytään siinä nyt sitten.


Ei se viiva tuijottamalla ilmesty. Ei vaikka kääntäisi tikkua mihin tahansa asentoon. Ja kyllä se näköjään voi olla täysin kirkkaan valkoinen. Edellisellä kerralla en uskonut haaleanvaaleaa haamuviivaa viivaksi, nyt yritän etsiä edes juuri sitä. Mutta miksi ihmeessä olen näin väsynyt? Miksi ihmeessä olen tuntenut huonoa oloa? Miksi ihmeessä kuukautisia ei kuulu? Tein raskaustestin kolme päivää sitten juuri näihin tuntemuksiin, sekä etenkin siihen ajatukseen perustuen, että tähän asti täti on kurvannut pihaan tasan 10 päivää ovulaation jälkeen ja nyt niistä on kulunut jo 14 päivää. Toisaalta olen yrittänyt ajatella että jos keskenmeno vaikutti siihen että ovulaation jälkeen kuukautiset alkaisivat edes pari päivää myöhemmin, niin että munasolulla olisi enemmän aikaa kiinnittyä. Luin paristakin paikasta että yhdeksän päivää on liian lyhyt aika munasolun kunnolliseen kiinnittymiseen ja niinpä olen ollut tästä lyhyestä ajasta aika huolissani. Mutta en tiedä onko tuo aika pidentynyt. Nyt tuntuu että kierto on vain sekaisin keskenmenon jälkeen.
 
Vihdoin sentään hedelmällisyyshoidoista alkaa kuulua. Kuukauden päästä pitäisi käydä verikokeissa (mm aids testi, jonka koen ehkä jollain tavalla liioitelluksi) ja aika tarkkaan kahden kuukauden päästä on ensimmäisen lääkäritapaamisen aika. Joka hetki toivon edelleen ettei kyseistä aikaa tarvitsisi käyttää, mutta saan siitä sentään toivoa että se aika on olemassa, edes jotain toivoa että jos ei apua löydy sisältäni niin apua sentään on ehkä saatavissa ulkopuolelta hyvinkin pian. Kotilääkäri minussa teki jo analyysin lääkärikirjan ja googlen avulla ja pohdin että ehkä juuri ovulaation ja kuukautisten väliseen lyhyeen aikaan koetetaan saada pituutta